klantenreacties

De voorbije twee en een half jaar heeft onze tuin een metamorfose ondergaan. We hebben hem zien veranderen. Hij lijkt in grootte toegenomen te zijn. Dat allemaal dankzij het prachtige ontwerp van Hortus Tuinontwerp.

Niet alleen werd er aan al onze wensen voldaan, Hortus dacht verder mee over de mogelijkheden voor onze tuin. We zijn nu bijna drie jaar verder en door het doe-het-zelfsysteem, de vele adviezen zijn we nu aan het laatste gedeelte van onze tuin toe.

(Chantal en Tony- Harelbeke)

 

We zijn Hortus Tuinontwerp heel dankbaar voor het verzorgde en mooi afgeleverde werk. De ontwerpen en tekeningen bieden ons een houvast om de komende jaren verder te werken aan onze tuin. Wat wij als positief ervaren is dat we niet verplicht zijn om alles zo snel mogelijk af te werken. We kunnen alles even laten liggen en op ons eigen tempo verder werken.

(Magda en John – Kuurne)

 

Onze tuin was helemaal verwilderd. Een te brede taxushaag nam de bovenhand waardoor het geheel als het ware verstikte. Het snoeien van deze haag was een helse opdracht geworden. Toen we besloten om de haag te verwijderen, moesten andere planten ook wijken. Waardoor we wel wat inspiratie konden gebruiken om de leegte op te vullen. Hortus Tuinontwerp schoot ons te hulp. Dankzij hun ideeën werd onze tuin een ruime en overzichtelijke ruimte. We zijn heel tevreden met het resultaat dat harmonieus, eenvoudig en onderhoudsvriendelijk is.

(Rita en Jean-Pierre – Kuurne)

 

Wij willen jullie laten weten dat wij heel tevreden zijn over het ontwerp van onze tuin. Marc was in het begin niet zo overtuigd, maar nu is hij heel tevreden. De tuin staat momenteel in volle bloei en wij genieten er elke dag van. Zojuist was hier een vriendin die vol lof was. Je bent altijd welkom om eens een kijkje te komen nemen. We voorzien om volgend jaar aan de voortuin te beginnen.

(Nadine en Marc – Lendelede)